info

Wie zijn de Club Vrijgezellig? – Het team bestaat uit 8 vrienden, die 5 jaar geleden hebben besloten om met elkaar als groep feesten te gaan organiseren voor Zuidwolde en omstreken. En wij moeten zeggen, dat het elk jaar voor ons gevoel makkelijker en plezieriger wordt. – ‘Het is pas feest; als je bij De Club Vrijgezellig bent geweest!’
Even voorstellen:

* Dennis Vos Elim
* Roy Vos Elim
* Sebastian Jansen Zuidwolde
* Rob Zantingh Zuidwolde
* Gerald Tempelman Fort
* Hardy Tempelman Fort
* Stefan van der Laan Zuidwolde
* Arjan van der Laan Zuidwolde

Wij hebben een Stichting opgericht om deze evenementen te kunnen organiseren. Tevens zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
Wat doen wij?
Wij organiseren met ons team ieder jaar een evenement dat wordt gehouden op Sjoert 4 te Zuidwolde. Deze locatie staat vast, dus ieder jaar op dezelfde plaats feest! Mede dankzij Toon Zelhorst de perceeleigenaar hoeven wij niet elk jaar opzoek naar een andere locatie.
* Ruim voor de desbetreffende datum van het evenement worden er vergaderingen gehouden met elkaar. Dit door te brainstormen om voor ieder jaar iets vernieuwends te bedenken. Dat houd het allemaal zo leuk! Hoe gekker de ideeën, hoe leuker het eindresultaat.
* Verder moet er rekening gehouden worden met vergunningen. Deze moeten verkregen worden bij Gemeente De Wolden, Commissariaat van de Media, en het Agentschap Telecom. Dit kan tot de laatste weken voor aanvang altijd spannend worden of ze op tijd binnen zijn.

dsc5437