ALGEMENE INFORMATIE

Bekijk hier alle praktische informatie over Club Vrijgezellig Muziekweekend 

Tickets


Alle Tickets voor Muziekweekend zijn nu te verkrijgbaar via de knop tickets, de kaarten kosten:

Vrijdag: € 5,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten
Zaterdag: € 10,00 EUR + € 1,00 EUR Servicekosten

 

Wanneer de ticketsshop gesloten is  zijn er nog wel kaarten te verkrijgen aan de poort. 

Let op! Scoor je ticket op tijd om teleurstelling te voorkomen!

Personalisatie


Let op! We vragen dit jaar aan alle online ticketkopers om tickets te personaliseren om doorverkoop op de ‘zwarte’ mark tegen te gaan. Houd er rekening mee dat je eerst de tickets moet personaliseren alvorens je ze kunt downloaden.

Eten & Drinken


Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het evenementen terrein. Iedereen wordt bij binnenkomst vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

ook na afloop graag alle drinken en afval binnen de hekken te laten of netjes in de prullenbak te gooien,

Leeftijd


Het muziekweekend is toegankelijk voor alle leeftijden! Er is dus geen minimale leeftijdsgrens opgelegd. Laten we er met z’n alle weer een onvergetelijke feest van maken! Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, dit is verplicht.

Pinnen / Cash


Het is mogelijk om te pinnen op dit festival. Er is een pinapparaat aanwezig, zowel bij de entree, munten verkoop. Uiteraard is het ook mogelijk om contant te betalen.

Drugs


De organisatie/beveiling conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is ‘zero tolerance’. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de Beveiling.

Dresscode


Er is voor de muziekweekend geen specifieke dresscode, maar hoe gekker, hoe leuker! We vieren natuurlijk wel het mooiste feest van zuidwolde!!

Legitimatie


Neem ten alle tijden je ID-kaart, rijbewijs en/of paspoort mee, dit is verplicht. Let op! Een copy of een foto op je telefoon is niet rechtsgeldig.

Locatie


Het evenement word georganiseerd op het evenementen terrein ‘De Sjoert’ in Zuidwolde. Of je nou te voet komt vanaf het NS station, met de fiets of met de auto, noteer ons adres en u komt bij de tent uit.

Adres: Sjoert 4, 7921 XH, Zuidwolde
Codinaten: 52.6467835, 6.4217067

Mobiel Scannen


Goed nieuws! We kunnen ook jouw ticket eenvoudig en snel scannen op jouw mobiel. Je hoeft dus niet het ticket uit te printen.

Sigaretten


LET OP! Sigaretten zijn NIET te koop op het festival terrein, zorg dus dat je voldoende zelf bij je hebt. ook minderjarige word hier op gecontroleerd

Openingstijden


De poorten gaan elke avond om 20:00 uur open aanvang is 21:00 uur en het Evenement duurt tot 02:00 uur. 

Ticket support


Heb je geen bevestiging gehad van je bestelling of nog geen tickets ontvangen in je mailbox? Wil je de gegevens op je ticket wijzigen? Je tickets verkopen aan iemand anders? Of heb je een andere vraag over je ticket(s)? Neem dan contact met het onderstaande email adres support@clubvrijgezellig.nl